World Food Day 2017
Technische & facilitaire productie

Op 14 oktober vond de World Food Day plaats in de Maurtiskazerne in Ede. Tijdens dit evenement stond in het teken van duurzaam en verantwoord eten. Er waren verschillende activiteiten beschikbaar, zoals workshops, talkshows en exposities.

Voor dit evenement verzorgde Rooster Road Productions de volledige technische en facilitaire productie. Denk hierbij aan het licht, geluid en video, het internet en de volledige stroomvoorziening, maar ook de toiletwagens en hekken.

Project:

Locatie:

Opdrachtgever:

Functie:

Datum:

World Food Day

Maurtiskazerne, Ede

De Projectstudio

Technische & facilitair producent

14 oktober 2017

Andere projecten.
Pinkpop
Stagehand mainstage
Summerlake Outdoor Festival
Uitvoerend producent
G1000
Technische tekening en av-technicus
Expodix
Technische tekening en av-technicus